E-commerce

Onze diensten

E-commerce

verschillende expertises onder een dak

Online aankoop boven een fysieke aankoop dankzij e-commerce

Online aankoop boven een fysieke aankoop

In een medialandschap dat continu veranderd is het van groot belang dat u als onderneming met de tijd mee blijft gaan en uw online aanwezigheid continu blijft optimaliseren.

De huidige klant of koper kiest steeds vaker voor het doen van een online aankoop boven een fysieke aankoop. Het is daarom voor uw organisatie zeker de moeite waard om diensten of producten via een online webshop aan te gaan bieden.

Maar hoe realiseert u een webshop en de eerste stappen in de wereld van E-commerce? De professionals van Pixcale helpen u hier graag mee verder.

Prettige shopervaring blijft ontzettend belangrijk

Niet alleen het feit dat klanten steeds vaker online shoppen is belangrijk in uw overweging om een webshop op te starten.

Online verkoop middels een webshop is namelijk ook een van de goedkoopste manieren om uw producten of diensten te verkopen. Ondanks het feit dat aankopen tegenwoordig veelal online plaatsvinden, blijft een prettige shopervaring ontzettend belangrijk. Een webshop moet daarom duidelijk en overzichtelijk zijn en beschikt bij voorkeur over een navigatie waarmee klanten makkelijk producten kunnen zoeken en filteren, maar natuurlijk ook andere gebruiksvriendelijke online tools.

Tot slot is ook de look & feel van uw webshop belangrijk voor de algehele shopervaring.

Prettige shopervaring blijft ontzettend belangrijk
Producten en diensten online bestellen via internet

Producten en diensten online bestellen

Pixcale helpt u maar al te graag met het opzetten van een praktische en user friendly webshop voor al uw E-commerce doeleinden.

Dankzij onze expertise in het ontwerpen van webshops kunnen uw klanten binnen de kortste keren producten en diensten online bestellen. We helpen u maar al te graag met het realiseren van meer conversie en omzet, maar hebben ook de behoefte van uw doelgroep hoog in het vaandel.