SEO

Onze diensten

Search Engine Optimization

verschillende expertises onder een dak

Zoekmachine optimalisatie​ met SEO

Zoekmachine optimalisatie

Google en andere zoekmachines zijn een van de meest gebruikte middelen voor de consument om online naar producten en diensten te zoeken.

Wanneer uw website of webshop niet hoog scoort in Google en op specifieke zoekwoorden dan is de kans groot dat een concurrent er met de potentiële klanten vandoor gaat. Om dit te voorkomen bieden we SEO(Search Engine Optimization) of vertaald zoekmachine optimalisatie aan.

Structureel beter vindbaar

Door middel van SEO of zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website structureel beter vindbaar wordt en een hogere ranking behaalt in specifieke zoekmachines.

Dit doen we door relevante zoekwoorden te implementeren in de content op uw website en dienst technieken te verbeteren. Deze technieken zorgen ervoor dat zoekmachines de pagina op uw website goed vinden en als zeer relevant bepalen. Wanneer er toch technische issues de hoek om komen kijken kunnen wij deze voor u verhelpen. Zo zorgen we consequent voor een goede indexatie en vindbaarheid binnen de verschillende zoekmachines.

Structureel beter vindbaar​
Beter scoren in Google

Beter scoren in specifieke zoekmachines.

Een laatste manier waarop het team de vindbaarheid van uw website verbeterd is middels linkbuilding. Linkbuilding bestaat uit het verkrijgen van kwalitatieve links op voor u relevante websites.

Dit verhoogt tevens de autoriteit van uw website waardoor uw webshop of website wederom weer beter scoort in specifieke zoekmachines.