Beveiliging op expert niveau

Hosting

Hoe beveiligt Imunify360 mijn website?

Als u serieus bent over de veiligheid van uw website, moet u deze beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen. Dat is waarom we Imunify360 geïntegreerd hebben met ons hosting pakket. Het is de ultieme beveiligingsplatform. Het voorziet je van alle functies die je nodig hebt om je website te beschermen tegen alle bekende veiligheidsbedreigingen.

Je kunt het gebruiken om alles te beschermen, van je bestanden tot de database van je site. U kunt het ook gebruiken om uw site te beschermen tegen kwetsbaarheden die in de toekomst kunnen opduiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen.

Om deze reden zijn de servers waar de websites op gehost worden extra veilig en verkleint het de kans aanzienlijk dat een website hersteld moet worden omdat deze is gehackt of geïnfecteerd met Malware. Door deze extra maatregelen is onze webhosting veiliger dan de gemiddelde webhosting van andere providers.

Naast het feit dat wij gebruik maken van Imunify360 blijft het van belang om jouw websites up-to-date en veilig te houden. Dit is inbegrepen in het onderhoudspakket.

Welke lagen aan beveiliging worden er gebruikt?

01.

WAF

02.

IDS / IPS​

03.

Malware Detection

04.

Proactive Defense

05.

Patch Management

06.

Reputation Management

07.

Cloud & herd ANTIVIRUS

WAF​

Elke website moet beschermd worden tegen DDoS aanvallen. Wij gebruiken WAF (Web application firewall) om te voorkomen dat kwaadwillig verkeer uw website bereikt. Het is gebaseerd op regels, wat betekent dat u niet hoeft te leren hoe het te gebruiken. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om kwaadaardig verkeer te detecteren en voorkomt dat het uw website bereikt.

IDS / IPS

IDS en IPS zijn noodzakelijk om aanvallen van buitenaf te stoppen. IDS(Intrusion Detection System) is een geautomatiseerd systeem dat hackpogingen en voorkomens van ongeautoriseerde toegang tot een informatiesysteem of netwerk detecteert en IPS(Intrusion Prevention System) is dat netwerk en/of systeem activiteiten kan monitoren op ongewenst gedrag. Een Intrusion Prevention systeem kan hierop in real-time reageren door het blokkeren of voorkomen van dergelijke activiteiten Deze systemen waarschuwen u voor aanvallen en voorkomen dat ze uw server bereiken.

Malware Detection

Elke website moet beschermd worden tegen malware aanvallen. Een van de beste manieren om dit te doen is met een Malware Detectie systeem. Wij gebruiken hiervoor Imunify360. Het is geïntegreerd met onze hosting pakketen zodat het de bestanden kan controleren die worden geüpload en gedownload op uw website. Als een bestand geïnfecteerd blijkt te zijn, zal het worden geblokkeerd.

Proactive Defense

Proactieve verdediging is de mogelijkheid om aanvallen te stoppen voordat ze uw site binnenkomen. Het kan aanvallen detecteren en tegenhouden nog voor ze uw server bereiken.

Patch Management

PHP versies en de kernel krijgen de laatste updates. Patch Management is belangrijk om uw website veilig te houden. U moet ervoor zorgen dat alle bestanden van uw website altijd up-to-date zijn. Door Imunify360 toe te passen op onze web hosting omgevingen hebben we dit voor onze klanten vereenvoudigd. Dit kan de tijd die het kost om uw server te patchen aanzienlijk verkorten.

Reputation Management

Een van de belangrijkste factoren in cyberbeveiliging is reputatiemanagement. Dit is het proces van het bewaken en beheren van de online reputatie van jouw bedrijf. De reputatie van uw site is erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op de zwarte lijst van Google komt te staan als een site die malware verspreidt, wordt u geweerd uit de zoekresultaten van Google, wat desastreus kan zijn voor het imago van jouw bedrijf. Als u als spammer op een RBL-lijst komt te staan, worden uw e-mails aan klanten mogelijk niet afgeleverd. Als u de reputatie van uw website niet proactief bewaakt wordt, komt u er misschien pas na weken of zelfs maanden achter dat u op de zwarte lijst staat, en op dat moment kan het probleem een ramp worden.

Cloud & herd ANTIVIRUS

Imunify360 en ons hostingpakket leveren complete cloudgebaseerde antivirusbescherming. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om al uw gegevens te beschermen. Het maakt gebruik van heuristische analyse om bestanden te analyseren en onbekende bedreigingen tegen te houden en voert gedragsanalyse om verdacht gedrag te analyseren en aanvallen te stoppen voordat ze plaatsvinden.