Welke betalingsprovider moet ik kiezen voor mijn webwinkel

Welke betalingsprovider moet ik kiezen voor mijn webwinkel?

E-commerce wordt snel een steeds groter deel van de zakenwereld. Volgens sommige schattingen zal e-commerce in 2025 goed zijn voor bijna 26,4% van de totale detailhandel verkopen. Bovendien wordt verwacht dat dit aantal alleen maar zal toenemen. Daarom gaan we in deze blogpost dieper in op de vraag welke betalingsmogelijkheden heeft u en op andere gerelateerde onderwerpen.

Welke betalingsmogelijkheden heeft u voor uw online winkel?

Online winkels kunnen betalingen ontvangen van verschillende aanbieders, die elk hun eigen betaalmethode aanbieden. De meest gebruikte betaalmethoden voor e-commerce websites zijn kaartbetalingen zoals Bancontact, Maestro, Visa, MasterCard, Discover en American Express maar ook bankoverschrijvingen zoals Skrill, NETS, en Western Union. Hiermee kunt u betalingen accepteren op een snelle, betrouwbare en handige manier. Als u al deze betaalopties op uw online winkel zet, kunnen uw klanten kiezen welke ze het liefst gebruiken. Het maakt niet uit welke betaalmethode ze gebruiken.

Als u meer wilt weten over de verwerking van kaarten, bankoverschrijvingskosten kunt u onze blogpost daarover hier verder lezen.

Mollie

Mollie - De Payment Service Provider voor online betalingen
Pixcale Blog

Mollie is een Payment Service Provider (kortweg PSP) voor e-commercebedrijven. Het werkt met wereldwijde kaartnetwerken waaronder VISA, MasterCard, American Express en Cartes Bancaires. Mollie heeft meer dan 180.000 duizend gebruikers en het bestaat al sinds 2004.

Mollie WooCommerce is momenteel erg populair onder webwinkeliers. Dat is niet zonder reden. De software van Mollie WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk.

Ondernemingen van elk formaat kunnen bij Mollie terecht voor een zeer betrouwbare en degelijke service bij het regelen van het betaalverkeer.

Mollie werkt niet met abonnementen zoals veel van haar collega’s/concurrenten. Je betaalt alleen een klein bedrag per transactie. Verder zijn er geen verborgen kosten en is er geen opzegtermijn. Een account is zo gemaakt en geheel gratis, hoe kan het ook anders? Dit alles maakt Mollie zeer interessant. Je merkt het al, wij zijn erg enthousiast over Mollie.

Stripe

Stripe is een betaalplatform met meer dan 4.000 medewerkers, een hoofdkantoor in San Francisco en 14 vestigingen verspreid over Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië.

Accepteer online betalingen van klanten in alle landen en in meer dan 100 valuta’s. Je kunt al je betalingen eenvoudig direct vanuit het Stripe-dashboard beheren.

Wij integreren in uw WordPress website de officiële plugin van Stripe zodat de koppeling vlot verloopt.

PayPal

PayPal is ’s werelds meest vertrouwde online betaaloplossing. Het is eigendom van eBay, dat een van de grootste online marktplaatsen ter wereld is. Daarom gebruiken veel mensen het voor hun online transacties. U kunt PayPal in uw website integreren met behulp van een van de beschikbare plugins voor WordPress. Zodra u dat doet, zullen uw klanten in staat zijn om betalingen te verrichten door het invoeren van hun betalingsgegevens via de PayPal transactie process.

Voor- en nadelen van elk platform.

Een goed werkende koppeling tussen je betalingsprovider en je webshop is belangrijk. De koppeling moet betrouwbaar zijn en functioneel. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de betaling, maar ook aan een functie voor refunds. Wanneer je een refund (met 1 muisklik) vanuit je webshop kan regelen, dan is dat een grote tijdsbesparing. Wij zorgen dat de betalingsprovider aller tijden goed werkt.

Gebruiksgemak van een betalingsprovider


Pixcale
xBetalingsprovider
Koppeling met je webshop++++
Snel antwoord op actuele transacties++++
Aanbod betaalmogelijkheden++++
Snelheid uitbetalingen op je rekening++++
Terugbetalingen (refunds)+++++
Ondersteuning en support++++
Abonnementskosten++